Csak én érzem úgy, vagy tényleg rosszabb lett a Milka
csoki?
Figyelt kérdés
Ezt csak az alap tejcsokis verziónál vettem észre, de ott nagyon. Régen ez volt a kedvenc fajtám, nem birtam abbahagyni, olyan finom és lágy íze volt. Mostanában (kb a visszazárható tasak óta) többször is kaptam, és egyszerűen egy táblát sem birtam megenni, mert nem esett jól.. Van egy olyan kakaómasszaízű beütése, mint a halálgagyi mikuláscsokiknak meg a mégszarabb husvéti csokitojásoknak. A másik ami rossz, hogy nem olvad ugy el a szájban, mint régen. De az eprescsokinál semmiféle változást nem vettem észre, az ugyanolyan finom mint régen, meg az ujabb ízek is nagyon jók. Véleményetek?
Azt hittem nekem ment el az eszem, de ezek szerint tényleg elrontották. Ahogy mindig mindent :(
Én csak a simát ettem, néha törtmogyorósat, de a simát már nem bírom megenni :( Amit még szeretek, de csak mostanában van megint, az a robbanócukorkás. Az még mindig finom.
2011. jan. 5. 22:57
3/19 anonim válasza:
Nekem is feltűnt és más is mondta már ezt. Az ízesítettek tényleg jobbak már, pedig régen nekem is az alap volt a kedvencem. Mostanában szerintem a mogyorósnak van nagyon finom ze, azt viszont a mogyoró miatt nem szeretem annyira.
2011. jan. 5. 22:58
4/19 A kérdező kommentje:
na mégse vagyok hülye :)
2011. jan. 5. 23:12
5/19 anonim válasza:
én is édesebbnek érzem, cukrosabbnak, ez egészen nyilvánvaló.
hosszú kihagyás után pár napja ettem Milka Noisette-et, háát engem is meglepett.
2011. jan. 5. 23:23
6/19 anonim válasza:
Én mostanában lettem csokis, de a sima tejcsoki nekem sem jön be a milkából. Csak a joghurtos(natúr), meg a fehér, de tudjuk, h a fehércsoki nem csoki, csak kakaóvaj feljavítva.
2011. jan. 5. 23:52
7/19 anonim válasza:
Én Svájcban ettem igazi MILKÁT egyszer,aztán itthon meg "ezt".Ég és a föld......
2011. jan. 6. 00:23
8/19 anonim válasza:
Ja, valamit nagyon túlfinomítottak rajta és rosszul sült el. Épp most ettem meg 4 kockát két perce.. nem jó.. :(
Váltsatok át sima Boci-ra, az isteni! :)
2011. jan. 6. 00:35
9/19 anonim válasza:
"Én Svájcban ettem igazi MILKÁT egyszer,aztán itthon meg "ezt".Ég és a föld."
Mi az hogy igazi meg nem igazi? Recept szerint gyártják nem hasraütésre!
2011. jan. 6. 00:39
10/19 anonim válasza:
Tényleg más az íze Svájcban, ezt én is észrevettem.
A Happy Day narancsnak is tök más íze van itthon, és más Horvátországban. Hiába a recept ugyanaz, de más az alapanyag minősége.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!