Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csak én érzem úgy, vagy...

Csak én érzem úgy, vagy tényleg rosszabb lett a Milka csoki?

Figyelt kérdés
Ezt csak az alap tejcsokis verziónál vettem észre, de ott nagyon. Régen ez volt a kedvenc fajtám, nem birtam abbahagyni, olyan finom és lágy íze volt. Mostanában (kb a visszazárható tasak óta) többször is kaptam, és egyszerűen egy táblát sem birtam megenni, mert nem esett jól.. Van egy olyan kakaómasszaízű beütése, mint a halálgagyi mikuláscsokiknak meg a mégszarabb husvéti csokitojásoknak. A másik ami rossz, hogy nem olvad ugy el a szájban, mint régen. De az eprescsokinál semmiféle változást nem vettem észre, az ugyanolyan finom mint régen, meg az ujabb ízek is nagyon jók. Véleményetek?
2011. jan. 5. 22:44
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
Nekem már nagyon régen feltűnt ez, de egy csomó más terméknél is. Már csak úgy találomra eszem a csokit.
2011. jan. 6. 01:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
bizony ám nem olyan mint régebben, de az is igza, hoyg vannak új fajták, amik nagyon jók, igaz ott nincs mihez hasonlítani, és hát ha visszatekintünk pár évet, a választék sokat bővült, ami jó. de igaz, hogy a sima tej, nem olyan lágy.
2011. jan. 6. 08:16
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem olyan mintha avas lenne. Régen nekem is a milka volt a kedvencem de most már a boci. A boci nagyon finom. Próbáld ki:D
2011. jan. 6. 09:04
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Milkát én mindig is túl édesnek éreztem.

Inkább az étcsokikat szeretem, de szerintem tejcsokiban a legjobb a Lindt.

2011. jan. 6. 09:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze,hogy másként gyártják a csokoládé hazájában.Nem is lehet össze hasonlitani.
2011. jan. 6. 16:48
 16/19 A kérdező kommentje:
Én ugy vagyok vele hogy régen lehet hogy nem volt akkora választék (volt sima, epres meg mogyorós, meg talán még fehér) de azok tényleg megérték a pénzüket. Mostmár ritkán fordul elő hogy Milkát vennék, max ha látok vmi olyan ízt ami felkelti az érdeklődésemet, meg amugy meg méregdrága mindegyik (mindenképp drágább mint amennyit ér), ja és több válaszoló írta inkább Boci csokit eszik, én is szivesebben eszem Bocit már mint Milkát :) A svájci témához meg annyit tudok hozzáfűzni, hogy ettem már svájci tejcsokit (nem Milka) és nagyon bejött nekem, finom volt :)
2011. jan. 6. 17:26
 17/19 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm a válaszokat, eléggé egyetértőek :D
2011. jan. 6. 17:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom a nevét annak, ami én rászoktam, valami S betűs, és eleve külön vannak a dobozban a kockák. Jobb mint a mostani Milka. Ahol én veszem elég olcsón adják, de minek vegyem ha már nem bírom megenni?! :S
2011. jan. 6. 17:29
 19/19 anonim ***** válasza:

utolsó: Shogetten :)

És igaz, tényleg rossz...

2011. jan. 6. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!