Pangasiushoz (cápaharcsa) milyen fűszereket ajánlotok? Elég hozzá só, bors, citrom? Hagyma, fokhagyma nem kell mellé?
én csak simán rántom ki, a zsíros széleket levágom róla.
persze előtte besózom, szerintem semmi egyéb fűszer nem kell hozzá, mert nagyon ízletes a húsa.
én majonézes krumplival tálalom, amit előző nap megcsinálok cukros-ecetes vízbe, lilahagymával salátának, majd azt leszűrve másnap ízes, pikáns majonézbe keverem.
Használjatok hozzá ugyanolyan fűszereket amiket bármelyik fehér húsú halhoz szoktatok. Só, fehérbors, citrom, petrezselyem, esetleg egy kis citromfű.
Van itt néhány recept is, jó étvágyat mindenkinek:
Valószínűleg ez a világ legrosszabb körülmények között tenyésztett halfaja. Igen mostoha, szinte mocsári körülmények közt is megél, mindent megeszik, és ezt a tulajdonságát ki is használja a vietnami pangáziuszipar. A Mekong alsó folyása egyébként is a világ legszennyezettebb vizeinek egyike, de még a folyó vízéből táplált kis büdös pocsolyákban is tonnaszámra tenyésztenek cápaharcsát, mindenféle szerves hulladékon hízlalják, növekedési hormonokkal és antibiotikumokkal tömik. A szennyezett vízből és tápláléknak nevezett trutyiból aztán rengeteg dolog fölgyűlik a hal húsában is: nehézfémek, klórvegyületek, baktériumok, miegyebek...
Jó étvégyat hozzá!
Köszönöm a tájékoztatást, Kedves Utolsó Válaszoló! Minden, amit a boltban kapunk, egy nagy rakás hulladék, a tej azt sem tudja, hogy mi az a tehén, a hús még állatot nemigen látott, de a válaszod számomra nem volt hasznos, tekintve, hogy nem a kérdésemre válaszoltál!
További jó okoskodást, remélem minden témakörben jelen vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!