Pangasiushoz (cápaharcsa) milyen fűszereket ajánlotok? Elég hozzá só, bors, citrom? Hagyma, fokhagyma nem kell mellé?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
én csak simán rántom ki, a zsíros széleket levágom róla.
persze előtte besózom, szerintem semmi egyéb fűszer nem kell hozzá, mert nagyon ízletes a húsa.
én majonézes krumplival tálalom, amit előző nap megcsinálok cukros-ecetes vízbe, lilahagymával salátának, majd azt leszűrve másnap ízes, pikáns majonézbe keverem.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Használjatok hozzá ugyanolyan fűszereket amiket bármelyik fehér húsú halhoz szoktatok. Só, fehérbors, citrom, petrezselyem, esetleg egy kis citromfű.
Van itt néhány recept is, jó étvágyat mindenkinek:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Valószínűleg ez a világ legrosszabb körülmények között tenyésztett halfaja. Igen mostoha, szinte mocsári körülmények közt is megél, mindent megeszik, és ezt a tulajdonságát ki is használja a vietnami pangáziuszipar. A Mekong alsó folyása egyébként is a világ legszennyezettebb vizeinek egyike, de még a folyó vízéből táplált kis büdös pocsolyákban is tonnaszámra tenyésztenek cápaharcsát, mindenféle szerves hulladékon hízlalják, növekedési hormonokkal és antibiotikumokkal tömik. A szennyezett vízből és tápláléknak nevezett trutyiból aztán rengeteg dolog fölgyűlik a hal húsában is: nehézfémek, klórvegyületek, baktériumok, miegyebek...
Jó étvégyat hozzá!
Köszönöm a tájékoztatást, Kedves Utolsó Válaszoló! Minden, amit a boltban kapunk, egy nagy rakás hulladék, a tej azt sem tudja, hogy mi az a tehén, a hús még állatot nemigen látott, de a válaszod számomra nem volt hasznos, tekintve, hogy nem a kérdésemre válaszoltál!
További jó okoskodást, remélem minden témakörben jelen vagy!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!