Nagyon hiányzik majd a hagyma a töltött káposztából?
"Menj boltba, ha felébred a Pici." gondolom, addig akar főzni, amíg alszik a gyerek ;)
szomszédokkal hogy állsz? 2 fej hagymát biztos adnak, ha van pár normális szomszéd, de szerintem is simán lehet nélküle csinálni
"Évajuli válasza:
Szerintm igen, jó kis pörköltszaft nem az igazi hagyma nélkül. Nem tudsz kérni szomszédtól?"
milyen pörköltszaft kell a töltött káposztához???????? :-o o.O
Elso vagyok. Olvasd el, aztan donts. Remelem, segit.
www.tutireceptek.hu/toltott-kaposzta
"Kedves 77%-os. Már régen figyelem a "munkásságodat". Hát elég káros! "
?????? konkrétan mi a bajod velem? :-o amellett, hogy kb 5000 77 %-os emberke van itt, mind a kategória, mind az általános toplistában elég elől szerepelek, úgyhogy nem nagyon értem pont velem mi a bajod, bár amúgy tojok is rá - amúgy kösz a figyelmet - amúgy meg minden túlzás nélkül állíthatom, hogy jól főzök ezt a volt munkaadóim is meg tudják erősíteni, ugyanis a munkámhoz tartozott ;)
"Igen is hagyma piritással kezdődik a káposzta felkészitése, és a töltelék is megkivánja. Főzz pattogatott kukoricát, ne káposztát." - semmiféle pörköltalapot nem teszek semmilyen fajta töltött káposzta verzióba, amit ismerek (ez kb 6-7 féle)
a pörköltalap meg tudtommal nem hagyma pirítva ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!