Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha rántott karfiolt csinálsz...

Ha rántott karfiolt csinálsz hogy csinálod?

Figyelt kérdés
Pl. előtte 1 nappal bepanírozhatom?Vagy ne?
2011. szept. 5. 13:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%
Nem értem honnan jött ez a főzős dolog.. anyám soha nem főzte meg!egyszer kipróbáltuk hát...olyan szart még életembe nem ettem..
2011. szept. 5. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/20 anonim ***** válasza:
82%

Én sem főzöm meg soha, mert akkor

plötty lesz, és úgy nem szeretjük. Rózsáira szedem, besózom, szórok rá őrölt borsot és bepanírozom, néha a prézlibe teszek tört cornflészt, így finom ropogós, még ízletesebb lesz a bundája, van hogy még forrón reszelt sajttal megszórom.

Jobb sütés előtt panírozni, raktam már el hűtőbe panírozott zöldséget, másnap ki kellett dobni, úgy elázott az egész.

2011. szept. 5. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/20 A kérdező kommentje:
Akkor frissen panírozom:) Szerintem picit énis megfőzöm,h ne legyen nyers. Remélem jó lesz. Köszi mindenkinek
2011. szept. 5. 15:53
 14/20 anonim ***** válasza:
73%

Nem lesz nyers,ha fedő alatt sütöd..én mindig igy csinálom és sosem marad nyers,pont megfelelő lesz az állaga.

Felesleges kiőfzni belőle a finom izeket,meg az állaga is szar lesz ha megfőzöd előtte

2011. szept. 5. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/20 doboszoli ***** válasza:
100%

Szerintem.

A rántani szánt karfiolt nem megfőzzük, hanem sós vízben blansírozzuk, egyrészt eldobja a förtelmes szagát, másrészt a só belefő a zöldségbe, harmadrészt könnyebb panírozni.

Aki "fúj" -ozott! Az ízlés nem vitatéma, kinek a pap...

2011. szept. 5. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

én is így készítem , rózsáira szedve két perc forró sós víz, utána két perc hideg víz, majd a gyümölcsmosóban lecsöpögtetem.

utána hagyományos panír és frissen sütés.

2011. szept. 5. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

én így készítem:

rózsáira szedem és sós vízben/vegetás vízben 5-6 percre lobogó vízbe megfőzöm

majd liszt+tojás+zsemlemorzs+tojás+szezámmag avgy aprószemű zabpehely

2011. szept. 5. 19:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én így:rózsáira szedem,pároló rácson pár percig fedő alatt párolom,fél puhára.Majd kiszedem,sózom,pici delikáttal is megszórom,majd panírozom.Forró olajban pár perc alatt arany barnára sütöm.Mindig tökéletes az állaga,nem esik szét,nincs szétfőzve,és nem is kemény.22 éve így készítem.
2011. szept. 6. 03:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/20 anonim ***** válasza:
72%
Nem ettetek ti még jó karfiolt...
2011. szept. 6. 07:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/20 doboszoli ***** válasza:
100%

De! Ettünk.

Most akkor kinek van igaza????

2011. szept. 6. 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!