Ha rántott karfiolt csinálsz hogy csinálod?
Én sem főzöm meg soha, mert akkor
plötty lesz, és úgy nem szeretjük. Rózsáira szedem, besózom, szórok rá őrölt borsot és bepanírozom, néha a prézlibe teszek tört cornflészt, így finom ropogós, még ízletesebb lesz a bundája, van hogy még forrón reszelt sajttal megszórom.
Jobb sütés előtt panírozni, raktam már el hűtőbe panírozott zöldséget, másnap ki kellett dobni, úgy elázott az egész.
Nem lesz nyers,ha fedő alatt sütöd..én mindig igy csinálom és sosem marad nyers,pont megfelelő lesz az állaga.
Felesleges kiőfzni belőle a finom izeket,meg az állaga is szar lesz ha megfőzöd előtte
Szerintem.
A rántani szánt karfiolt nem megfőzzük, hanem sós vízben blansírozzuk, egyrészt eldobja a förtelmes szagát, másrészt a só belefő a zöldségbe, harmadrészt könnyebb panírozni.
Aki "fúj" -ozott! Az ízlés nem vitatéma, kinek a pap...
én is így készítem , rózsáira szedve két perc forró sós víz, utána két perc hideg víz, majd a gyümölcsmosóban lecsöpögtetem.
utána hagyományos panír és frissen sütés.
én így készítem:
rózsáira szedem és sós vízben/vegetás vízben 5-6 percre lobogó vízbe megfőzöm
majd liszt+tojás+zsemlemorzs+tojás+szezámmag avgy aprószemű zabpehely
De! Ettünk.
Most akkor kinek van igaza????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!