Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miben finomabb el készíteni...

Miben finomabb el készíteni rakott karfiolt? Tepsiben vagy Jénaiban? Melyikben érdemesebb?!

Figyelt kérdés
Válaszotokat köszönöm előre is!
2011. jún. 8. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Szoktam így is, úgy is. Mindkettő finom. A fűszerezésen múlik. Jénaiban is lehet pocsék, a tepsiben pedig finom, és fordítva. Szerintem nincs sok különbség.
2011. jún. 8. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne egyik edényben fínomabb? Milyen kitaláció ez?
2011. jún. 8. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Én tepsiben elkészítve jobban szeretem, de nincs nagy külömbség...
2011. jún. 8. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ugyanaz. Nem azon múlik, hogy miben sütöd,hanem a recepten.


Üdv!

2011. jún. 8. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Anyósom tepsiben csinálja, anyukám jénaiban!

Kicsi különbség van a kettő között, de az sem az edényen múlik. Nekem jobban ízlik az, ahogy anyukám fűszerezi!

2011. jún. 8. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat!

Akkor megkérlek Titeket hogy írjatok rakott karfiolos recepteket! :-)

ui: tepsiben jobban szeretem :-)

2011. jún. 8. 21:50

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!