Melyek azok a kecskemeti bebietelek (italok) amik nagyon finomak es erdemesebb venni mint kesziteni otthon, illetve biztonsagi tartaleknak?
Szerintem a gyümölcsösből mindegyik finom, a főzelékek (nem csak a kecskemééti ,hanem többi) nekem nem ízlenek, olyan konzervízűek, bár ha olyat adok, a lányom megeszi.
Bár otthon csinálni jobban megéri, akármelyikről van is szó.
a gesztenyés-almás csirke! az nagyon finom:)
a gyümölcsösökből a szilva, málna,eper babkeksszel. ezek különlegesebbek.
Szia, én a halasat szoktam venni a babámnak (paradicsomos burgonya hallal), mert halat nem szoktam itthon csinálni. Egyébként szerintem nem valami jó, sőt! de a babák szeretik - bármelyik barátnőmet kérdeztem, szereti a babája :)
Ami még jó és amit még nem írtak, az az alma-banán-csirke, a gyümölcsösök közül pedig a sárgabarackos babakekszes, a vilmoskörtés, és a barackos + ennek variációi.
Ami nagyon tömény, az a málnás és epres, ahhoz valamit mindig keverek, mert ehetetlenül édes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!