Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Karfiolt panírozás előtt meg...

Karfiolt panírozás előtt meg kell főzni?

Figyelt kérdés
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy lehet olyat csinálni, hogy ma este panírozom be a karfiolt, és a gombát, és holnap sütöm ki?
2011. ápr. 15. 09:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, meg kell főzni FÉLIG, sós-fűszeres vízben. (A fűszer legalább vegeta legyen, bár azt nem túl jó az ízfokozó miatt, ha tudod másképp fűszerezni, inkább az legyen.)

És igen, lehet másnap sütni a panírozott dolgokat. Folpackkal takard le a hűtőben.

2011. ápr. 15. 09:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen a gyors válaszod!!
2011. ápr. 15. 09:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a sós vegetás vízbe szoktam tenni 1-2 gerezd fokhagymát is (attól függően mennyi karfiolt akarsz készíteni)!
2011. ápr. 15. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 Strigi ***** válasza:
Én sosem főzöm meg, így sokkal ízletesebb.
2011. ápr. 15. 12:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
én csak forrásig főzöm elő, tovább nem kell
2011. ápr. 15. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem szeretem bepanírozni előre a dolgokat. Átnedvesedik a panír és sokkal szárazabbra sül.
2011. ápr. 15. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!