Karfiolt panírozás előtt meg kell főzni?
Figyelt kérdés
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy lehet olyat csinálni, hogy ma este panírozom be a karfiolt, és a gombát, és holnap sütöm ki?2011. ápr. 15. 09:42
1/6 anonim válasza:
Igen, meg kell főzni FÉLIG, sós-fűszeres vízben. (A fűszer legalább vegeta legyen, bár azt nem túl jó az ízfokozó miatt, ha tudod másképp fűszerezni, inkább az legyen.)
És igen, lehet másnap sütni a panírozott dolgokat. Folpackkal takard le a hűtőben.
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen a gyors válaszod!!
2011. ápr. 15. 09:48
3/6 anonim válasza:
Én a sós vegetás vízbe szoktam tenni 1-2 gerezd fokhagymát is (attól függően mennyi karfiolt akarsz készíteni)!
4/6 Strigi válasza:
Én sosem főzöm meg, így sokkal ízletesebb.
5/6 anonim válasza:
én csak forrásig főzöm elő, tovább nem kell
6/6 anonim válasza:
Nem szeretem bepanírozni előre a dolgokat. Átnedvesedik a panír és sokkal szárazabbra sül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!