Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek ma, tanácsok egy...

Mit főzzek ma, tanácsok egy kezdőnek?

Figyelt kérdés

Ötletekkel tudnátok segíteni, hogy mit főzzek mára? Eddig tészta volt, lecsó, meg pörkölt, pizza, kínai valamint vidéki rokonoktól lett kunyerálva kaja. 2 fiú van a háznál, kezdő szakács vagyok és lövésem sincs, hogy mi legyen főzve:D

Otthon főzeléket meg zöldséges tejszínes kajákat főzött anya kevés fűszerrel, a srácok viszont a fűszeres kajákat szeretik, ráadásul az egyik a zöldséget, főzeléket, gombát, meg a tejszínes dolgokat nem szereti.

Tudnátok segíteni?

2011. júl. 8. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Brassói
2011. júl. 8. 12:23
 2/7 anonim ***** válasza:

megfőzöd a krumplit, kockára vágod, utána serpenyőben pirítasz rá egy réteget, köretnek tökéletes.

[link]

Utána ez sok borsóval.

2011. júl. 8. 12:24
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget:) 3 személyből 1 embernek már lett kajája.

Ahogy rákerestem, látom sültkrumplival is el lehet készíteni:D

2011. júl. 8. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:
tortilla az eleg fuszeres :P most ettem azt, en nagyon szeretem. Es nem kell nagy szakacsnak lenni hozza. :D
2011. júl. 8. 12:37
 5/7 anonim ***** válasza:

sonkás-tejfölös-sajtos tészta. a sonkát egy kis zsíradékon egy kisfej hagymával megpírítod. közben kifőzöd a tésztát, ha leszűrted, ráöntöd a hagymás sonkára.

egy nagy pohár tejföllel elkevered, utánsózod, borsozod, majd egy vajazott jénaiba simítod. bőven megszórod reszelt sajttal, aminek pirulásáig sütöd, előmelegeített sütőben.

2011. júl. 8. 12:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket:)
2011. júl. 8. 13:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Gulyás, krumplis tészta, rakott krumpli, milánói, paprikás krumpli, tojásos nokedli, bab leves, bab gulyás, rizses hús, sült oldalas, gomba pörkölt. Hirtelen ennyi.
2011. júl. 8. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!