Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegán szeretnék lenni! Tanácso...

Vegán szeretnék lenni! Tanácsok, praktikák? Mennyire könnyen lehet váltani vegán étrendre/életre?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok vegetáriánus, most szeretnék váltani vegánra.

Az elhatározás megvan, csak nem tudom megvalósítani. Körülöttem nincsen se vegetáriánus se vegán, elfogadják, de senki se támogat és így nehéz.

Kíváncsi vagyok személyes történetekre,tanácsokra és praktikákra is.

Előre is köszönöm.

2011. jún. 15. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Hali!

Idén 10 éve, h vegetáriánus lettem. Szójával tömöm magam, meg mindennel, amivel lehet.

Ez az évforduló arra is jó volt, h leraktam a tojást is.

Tejet nem iszom, mert egyszerűen nem szeretem, viszont a tejtermékek (CSOKI!!!) nem tudom elhagyni. :)

Szójatej, imádom, de van zabból, búzából, sokmásból. :) A biosoron nagyobb áruházakban találsz finomságokat, amikkel pótolhatod a fehérjeszükségletedet, egyebedet.

Lényegében, ha komolyan gondolod, magadtól is tudsz vegán lenni. Elhatározás kérdése. Nekem eszembe sem jutott, hogy mást kérdezzek bármiről, ezzel kapcsolatban. :P

Ja, és nézd meg, melyik E-betűs adalék miből van!!! Nagyon sok állati eredetű. ;)

Sok sikert!

2011. jún. 15. 18:20
 2/3 A kérdező kommentje:

Pont ilyenekre gondoltam mint a csoki...Legyen mindig nálam aszalt gyümölcs meg vegán süti ha édeset kívánok?

A kenyérbe van tej, tojás?

Vagy azt is nekem kell majd csinálni?

2011. jún. 17. 10:26
 3/3 anonim válasza:
Vallási indokoból szakrálisan legyilkolt kacsacsőrű emlős fogyasztását ajánlom....
2011. júl. 21. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!