Mondanátok olcsó és egészséges vegán ételeket?
főtt krumpli+spenót/sóskamártás+főtt tojás
főtt krumpli+rizsesgombóc(rizs+tojás fűszer összekeverve)+paradicsomszósz/gyümölcsszósz
rizs/rizibi+rántott tök/cukkini/gomba/karfiol/sajt/tofu
tofus/tojásos lecsó
paradicsomos káposztafőzelék+zöldségfasírt(különféle zöldségek lereszelve-pl s.répa, cékla, káposzta)rizs+tojás+fűszer ezek sütőben megsütve
rakott krumpli/bab/káposzta/brokkoli/karfiol tojással, zöldségekkel (pl spenótos-tojásos rakott krumpli reszelt sajttal)
töltött zöldségek(pl cukkini/paradicsom/hagyma/paprika stb) túróval, tofuval, rizzsel, gombával, zöldségekkel
gomba/tojásprökölt rizzsel
tejberizs
paradicsomleves reszelt sajttal
gyümölcsleves, tojásleves, zöldséglevesek
sült hagyma/krumpli
zöldsége tészták(pl káposztás)
édes tészták(pl diós/túrós/mákos stb)
mákosguba/gombócok/nudli stb
tojásrántotta zöldségekkel
lencsefőzelék főtt tojással
zöldségkrémlevesek zsemlekockával
sárgaborsófőzelék tükörtojással
kelkáposztafőzelék rántott sajttal
Zöldségleves, gyümölcsleves, főzelékek, zöldségfasírtok, rizses/krumpis ételek, durum tészta zöldséges szósszal/krumplis tészta/mákos tészta, saláták.
Én is vegán vagyok és ilyeneket szoktam csinálni. Szerintem ezek olcsók, egészségesek és finomak is. Jah és egyszerűek is, nem vagyok ngy konyhatündér..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!