Tiramisut szeretnék készíteni, de nem az eredetit, hanem ami inkább olyan mint egy szelet. Két réteg piskóta, középen mascarpones-mandula likőrös krém. Tanácsok?
Én a két szélén lévő piskóta ellenére középre babapiskótás krémet tennék.
(csak a babapiskótát áztatnám kávéba, mert különben szétesik a szelet és nem tudod szeletelni)
6 tojasnak szetvalasztod a feherjet a sargajatol, a tojasfeherjet kemeny habba felvered, a sargakat 10 kanal cukorral addig kavarod, amig a cukor teljesen elolvad, teszel hozza 6-7 kanal vizet, 10 kanal lisztet es amiutan ezt jol osszedolgoztad, hozzakavarod a felvert tojasfeherjet, de ezt mar egy kanallal vagy fakanallal es ugy hogy a kanal ne erjen az edeny szelehez.(lehet 4 tojasbol, 8 k. cukor,8 k. liszt, 4-5 k.viz)
neha szoktam beletenni fel csomag sutoport a lisszttel egyutt, de nem mindig.Ha az elso piskotad akkor jobb, ha belerakod.Sok sikert a suteshez.Biztos finom lesz, en is megkostolnam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!