Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell csinälni a vadast?

Hogyan kell csinälni a vadast?

Figyelt kérdés
lehet pl diszno,vagy marhahusbol is? leirnätok a receptet?köszi!
2009. márc. 27. 09:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, a zsemlegombósból kihagytam a tojást.

2-3 tojást is teszek bele.

09,43-as voltam.

2009. márc. 27. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
71%
Én megcsinálom sima pörköltnek a vadhust.De teszek bele babérlevelet is.Aztán,ha kész,lesütöm,liszttel megszorom,pici vizzel felengedem.Mig átforr,megcsinálom az alábbiakat.Mennyiségtől függöen fél tejföl,kiskanál ételizesitő,gulyáskrém,mustár,bors.Összekeverjük,s bele a pörköltbe.
2009. ápr. 5. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!