Hogy hivjäk ezt az etelt, es hogyan kell csinälni?
Figyelt kérdés
valahogy ugy van,hogy a nyers krumplit le kell reszelni,liszttel összekeverni,es megsütni...de nem tudom mit-hogyan kell...segitenetek?köszi!2009. febr. 17. 16:12
1/25 anonim válasza:
szerintem ez a gánica -
2/25 anonim válasza:
Szia
Nálunk ez lepcsánka, lepcsák, lapcsinka néven forog.
Reszelt nyers krumpliba tojást, lisztet, sót, borsot, fokhagymát teszek, esetleg reszelt hagymát is, vagy hagymakrémet. Forró olajba szaggatom kanállal, és lapogatom, aranybarnára sütöm. Hamar kész van.
4/25 A kérdező kommentje:
lepcsän!igen,ez az!köszi! :)
2009. febr. 17. 16:41
5/25 A kérdező kommentje:
ja,es meg annyi,hogy pepesre kell reszelni,vagy nem?
2009. febr. 17. 16:42
6/25 anonim válasza:
Nalunk cicege, igy hivjak. Nezd meg igy is a receptjet a mindmegette.hu-n.
Kulonben igen, pepesre reszeld le a krumplit, liszt, csipet bors, so, es susd ki, tejfol a tetejere amikor eszitek.
8/25 anonim válasza:
Valahol tocsinak hivjak, igy is keressel ra.
Kulonben megneztem most par receptet kisebb-nagyobb kulonbsegekkel vannak leirva, de a lenyege ugyanaz.
10/25 anonim válasza:
nalunk ezt macoknak hívják.isteni:)próbáld ki,könnyű és nagyon finom!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!