Mi lehet ez? mikor iskoläba järtam, reggelire volt valamilyen (szerintem) tonhalkremes kenyer. Nekem nagyon izlett, hogyan kell csinälni?
Szia!
Én ismerek egy halkrémet,de az szardínia.A konzervet lecsöpögteted,összekevered kb 1 evőkanál vajjal,vagy margarinnal,ezt villával tedd,mert úgy a hal is összetörik.A gerincét kiveheted elötte,de nem muszáj.Só,bors bele.Hűtőbe 1-2 pihenés neki.
Van Rio Mare-s tonhal krém is a boltokban.De kerestem neked egyet:
Tonhalas krém
Hozzávalók:
# 2 doboz konzerv tonhal (lehetőleg saját lében)
# fél hagyma
# majonéz
Elkészítés: A tonhalról leöntjük a levét, majd összetörjük villával. A hagymát apróra vágjuk, majd az egészet összekeverjük a majonézzel. Nem kell sok, csak annyi majonézt használj, hogy sűrű krém legyen.
A receptet nem én írtam. Sok sikert és Jó Étvágyat! :)
én pont ma csináltam:olajos halat lecsöpögtetem villával összetöröm,bele majonéz egy pici citromlé,vöröshagyma.só.
pirítóssal finomabb mint sima kenyérrel.
Én régen így ettem:
tonhalkonzerv + citrom leve + apróra vágott vörös hagyma krémesre elkeverve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!