Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lehet ez? mikor iskoläba...

Mi lehet ez? mikor iskoläba järtam, reggelire volt valamilyen (szerintem) tonhalkremes kenyer. Nekem nagyon izlett, hogyan kell csinälni?

Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 11:49
 1/8 A kérdező kommentje:
märmint a kremet.
2009. jan. 28. 11:50
 2/8 A kérdező kommentje:
es ez volt 20 evvel ezelött
2009. jan. 28. 11:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én ismerek egy halkrémet,de az szardínia.A konzervet lecsöpögteted,összekevered kb 1 evőkanál vajjal,vagy margarinnal,ezt villával tedd,mert úgy a hal is összetörik.A gerincét kiveheted elötte,de nem muszáj.Só,bors bele.Hűtőbe 1-2 pihenés neki.

2009. jan. 28. 12:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim válasza:
100%

Van Rio Mare-s tonhal krém is a boltokban.De kerestem neked egyet:


Tonhalas krém

Hozzávalók:

# 2 doboz konzerv tonhal (lehetőleg saját lében)

# fél hagyma

# majonéz


Elkészítés: A tonhalról leöntjük a levét, majd összetörjük villával. A hagymát apróra vágjuk, majd az egészet összekeverjük a majonézzel. Nem kell sok, csak annyi majonézt használj, hogy sűrű krém legyen.

A receptet nem én írtam. Sok sikert és Jó Étvágyat! :)

2009. jan. 28. 12:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az iskolait nem tudom, de en igy szoktam kesziteni, voroshagymat aprora vagsz, tonhal, egy kanal vaj, so, osszekevered, mehet a kenyerre. Ha megpiritod hozza a kenyeret, meg finibb.
2009. jan. 28. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

én pont ma csináltam:olajos halat lecsöpögtetem villával összetöröm,bele majonéz egy pici citromlé,vöröshagyma.só.

pirítóssal finomabb mint sima kenyérrel.

2009. jan. 28. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Tonhal konzerv, vaj, majonéz, vöröshagyma, só, bors, petrezselyem zöld. Arányokat nem írok, mert az állagát szoktam én is figyelni.
2009. jan. 28. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én régen így ettem:

tonhalkonzerv + citrom leve + apróra vágott vörös hagyma krémesre elkeverve

2009. jan. 29. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!