Mit kell csinälni ha a babänak koszmos a fejböre? Hogyan lehet/kell leszedni?
Nekem a védőnő azt tanácsolt, hogy olajjal kenjem be, sapit rá, és utána óvatosan le kell kapargatni.
Na, én meg vettem Babé koszmó elleni sampont, és 1 hétig minden este megmostuk vele a fejét. Utána törölközővel finoman átdörzsöltük. 1 hét után szépen el is múlt.
Én azt mondom, hogy nem szabad kapargatni semmiféleképpen!
Fürdés előtt olajjal (lehetőleg gyógyszertári napraforgó olajjal) bekened a fejecskéjét jó tocsogósan, utána a fürdővízben lemosod. Hamar el fog múlni, ne félj!
Nekem babám óriási hajjal született.Koszmós is lett!! :(
Én a lábam közé fogtam, játékot adtam a kezébe, jó vastagon bekentem a fejét babolajjal, fogtam egy textilpelust, arra is raktam olajat, és óvatosan, de még is határozott mozdulattal simizgettem a fejét.Még élvezte is! :)Aztán mentünk hajat mosni.Azóta semmi baj nincs! :)
attól függ, mennyire durván lett koszmós.
1.körben megpróbálhatod az enyébb verziót: étolajjal bekened a fejét fürdés lőtt fél órával, és sapkát húzol rá. aztán fürdéskor lemosod, ledörzsölöd a fölső hámréteget.
nálunk sajnos nagyon vastagon volt koszmós, és csak így tűnt el:
doki felírt koszmó elleni krémet, ezzel kentük be fürdés előtt, sapka, fürdés. utána le kellett vakarni a fejbőréről. egyszerre nem is jött le, 2 nap csináltuk nagyon erősen, így sikerült elmulasztani.
azóta Babe koszmó elleni samponnal mossuk a haját heti 1x, azóta nem jött vissza.
Nem kell megijedni - ez a legfontosabb.
Patikába menj be, kérj koszmó elleni olajat (vagy itt a neten is tudsz venni) és kezd el lekezelni vele a babuci fejét!
Pár alkalom után szépen le fogja hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!