Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marhanyakból csinálhatok...

Marhanyakból csinálhatok vadast? Milyen lesz?

Figyelt kérdés
Eddig mindig felsálat vettem . Tegnap kaptunk 3 kg marhanyakat ajándékba :
2011. okt. 25. 08:59
 1/7 MarySue ***** válasza:
Szerintem nem lenne nyerő, főleg, ha nagyon inas.
2011. okt. 25. 09:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Én pörköltöt javasolnék inkább, de jön majd doboszoli ő a szakértő ebben a témában.
2011. okt. 25. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
A marhanyak puha hús, szerintem jó vadasnak, legalábbis én már készítettem belőle.
2011. okt. 25. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Kiváló!
2011. okt. 25. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 doboszoli ***** válasza:

A marhanyak vadasnak (is)kiválóan alkalmas, szaftos, nemes hús. Bátran!

Mióta kipróbáltam pörköltnek, a lábszár felejtős lett nálam.

Persze ez csak egy vélemény.

2011. okt. 25. 18:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:

A pörköltet én is mindig marhanyakból csinálom.

Csak teszek mellé lábszárat.

A vadast azért kérdeztem mert sok a marhanyak és pörköltön kivül másra is szeretem volna használni.

Vadast pedig kiprobálom a nyakból..

2011. okt. 26. 13:48
 7/7 doboszoli ***** válasza:

Húslevesnek is kiváló.

Ha megfőtt, forrón, remegősen, szaftosan, friss kenyérrel-tormával, vagy paradicsomszósszal... Felséges étek!

2011. okt. 26. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!