Marhanyakból csinálhatok vadast? Milyen lesz?
Figyelt kérdés
Eddig mindig felsálat vettem . Tegnap kaptunk 3 kg marhanyakat ajándékba :2011. okt. 25. 08:59
1/7 MarySue válasza:
Szerintem nem lenne nyerő, főleg, ha nagyon inas.
2/7 anonim válasza:
Én pörköltöt javasolnék inkább, de jön majd doboszoli ő a szakértő ebben a témában.
3/7 anonim válasza:
A marhanyak puha hús, szerintem jó vadasnak, legalábbis én már készítettem belőle.
5/7 doboszoli válasza:
A marhanyak vadasnak (is)kiválóan alkalmas, szaftos, nemes hús. Bátran!
Mióta kipróbáltam pörköltnek, a lábszár felejtős lett nálam.
Persze ez csak egy vélemény.
6/7 A kérdező kommentje:
A pörköltet én is mindig marhanyakból csinálom.
Csak teszek mellé lábszárat.
A vadast azért kérdeztem mert sok a marhanyak és pörköltön kivül másra is szeretem volna használni.
Vadast pedig kiprobálom a nyakból..
2011. okt. 26. 13:48
7/7 doboszoli válasza:
Húslevesnek is kiváló.
Ha megfőtt, forrón, remegősen, szaftosan, friss kenyérrel-tormával, vagy paradicsomszósszal... Felséges étek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!