1 éves kisgyermeknek milyen tortát csinálhatok? Milyet ehet? Én kókuszos, tejszínes, vagy pudingosra gondoltam. Eheti? Tanácstalan vagyok milyen legyen és már csak 5 nap!
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 12:18
2/9 A kérdező kommentje:
ok. de milyen gyümölcsökböl?
2011. júl. 25. 12:23
3/9 anonim válasza:
Banán, eper, málna, barack, őszibarack, szilva......
Már mindent ehet, mit szeret: Te tudod.
4/9 anonim válasza:
én is gyümölcstortát csináltam banán volt rajta.és arra tettem a micimackót meg gyertyát
5/9 orsi159 válasza:
sazerintem egy gyümölcs tota lenne jó ! :)
6/9 anonim válasza:
Babapiskótával is készíthetsz neki valamilyen pudingos tortácskát (formában).
7/9 anonim válasza:
Az eperrel,málnával,kivivel nagyon kell vigyázni mert allergizálnak.Az én fiamnak egy autó formájú csoki tortája volt.
18 hós baba anyukája
8/9 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy edig mit kapott? Glutént, tehéntejet, tojást tartalmazó élelmiszert kapott már? Eper, málna, ribizli, kiwi - ha nem kapott még, akkor most ne tömd meg,mert allergizálhatnak az apró magvas, szőrös gyümölcsök.
Itt nézz körül, és válassz innen:
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!