Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sertés vagy marha hús amit...

Sertés vagy marha hús amit anyósom hozott, hogy süssem hogy ne legyen szárazz?

Figyelt kérdés
piros lébe van pácolva.
2011. jún. 17. 07:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Biztosan páclé, és nem a saját véres leve?

Felszeletelt vagy egyben van a husi?

2011. jún. 17. 07:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Be van kenve papríkás fűszerrel, Nagy darabb, olyan mindha lapocka lenne. Köszönöm a segítséged.
2011. jún. 17. 08:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Sertést tüzdeld meg fokhagymával: hegyes késsel lyukat szúrsz bele, és egy-egy kis gerezd, vagy nagyobbnak a felét beledugod. Tepsibe bőven zsírt (vagy olajat), abba rakd, egy kis vizet a tetejére, fóliával beborítod. Addig süsd a sütőben így, amíg megpuhul. (Villával beleszúrsz, érezni fogod) Közben, ha még kell, pótold a vizet. Amikor a husi puha, a fóliát vedd le, és csak addig süsd tovább, míg szép piros lesz. Ha itt "túlsütöd", akkor kiszárad!


Marhát én nem szoktam sütni, így abban nem tudok segíteni!

2011. jún. 17. 08:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

Most jövök rá, azt hittem, hogy kétfajta húst kaptál.


Ha késsel beleszúrsz, és rózsaszínű a husi, akkor sertés.

Ha inkább vörös a hús színe, akkor biztosan marha.

Ha a husi zsíros, hájas, akkor sertés.

Ha inkább faggyú-csomók vannak rajta és a húsrétegek között, akkor marha.

2011. jún. 17. 08:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt tudni kéne,hogy milyen hús, mert attól függően kell elkészíteni.
2011. jún. 17. 08:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
Most találtam meg : börös sertés comb szelet.
2011. jún. 17. 09:04
 7/8 anonim ***** válasza:

8,10-es vagyok!

Ha gondolod, nem feltétlen muszáj egyben sütnöd, fel is szelheted, ez esetben finom lesz az akkor is, ha nem tűzdeled meg fokhagymával. A szeleteket rakod be tepsibe olajba vagy zsírba, és nagyon kevés vízzel párolod puhára a fólia alatt. (Felszelve hamarabb készen van), és utána pirítod készre.

2011. jún. 17. 09:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!!!!!
2011. jún. 17. 10:10

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!