Anyosom csinált egy nagy fazék kimagozott cigánymegyet, van lé is rajta szalicil is van benne. Mit csináljak vele? Hova hogyan tegyem el hogy ne vesszen kárba?
Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 10:45
1/7 anonim válasza:
Tedd el befőttnek, főzd be dzsemmnek. (A szalicil teljesen felesleges bele)
2/7 A kérdező kommentje:
Dzsemet hogy kell ebből??
2009. júl. 12. 11:02
3/7 anonim válasza:
Hozzáteszel annyi cukrot ahány kiló meggyed van. (Én egy kicsit kevesebbet szoktam) és felfőzöd. (Ha van zselésítő cukrod, azzal még egyszerűbb)
Utána üvegekbe töltöd, jól kidunsztolod.
4/7 anonim válasza:
Ha darabosnak akarod, akkor hagy így, ha nem, akkor botturmixszal turmixold le mielőtt elkezded tölteni.
5/7 A kérdező kommentje:
A leve nélkül??? vagy egy kevés mehet hozzá??? köszönöm a válaszokat.
2009. júl. 12. 11:10
6/7 anonim válasza:
Ha van zselésítő cikrod, akkor mehet hozzá az egész leve. Ha nincs, akkor is azzal főzd szerintem, csak kicsit tovább. Akkor inkább lekváros lesz, azaz nem olyan kemény.
De főzheted sokáig is, mint a szilvalekvárt. Csinálj próbát, kiveszel egy kanállal, lehűtöd és akkor látod, hogy mennyire kemény.
7/7 anonim válasza:
Ha túlsok a meggylé,tegyél bele kristálycukrot, csak a lébe,forrald fel,tedd üvegekbe,kitünő meggylé lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!