Rengeteg almából milyen ételt készítenétek?
Figyelt kérdés
Kérlek adjatok, ajánljatok recepteket.2011. ápr. 20. 19:23
31/38 A kérdező kommentje:
08:35 - légyszíves dobj egy privát e-mail-t. Meg fogunk egyezni. Alá fogok menni ennek az árnak is. ;-) De ehhez az e-mail-edet szeretném kérni, ne itt vitassuk már meg! :D
2011. ápr. 25. 09:27
32/38 A kérdező kommentje:
Kaptam e-mail-t egy kedves cicababa1992 felhasználótól. Citromail-es címről érkezett, válaszoltam rá, de sajnos nem toivábbította a rendszer. A Citromail és a Gmail valamiért nem szeretik egymást. :-( Tudsz nekem írni egy Gmail-es címről? Készítenél egyet, ha megkérlek és írsz újra?
2011. ápr. 25. 13:25
34/38 A kérdező kommentje:
ké, köszi, írtam Neked mail-t.
2011. ápr. 25. 16:16
35/38 A kérdező kommentje:
Na, ezt is visszaküldte a program. Valami nem stimmel. Írj nekem skype-on: toth.istvan.gabriel a címem. Vagy e-mail-t a gabriel.istvantoth@gmail.com címemre a Gmail-es címedről. Összehozzuk! :D
2011. ápr. 25. 16:18
36/38 anonim válasza:
Esetleg keresd meg Esztegomban a GULA családot.A bácsi bikákat nevel, gabonát termeszt, a néni azt hiszem még tanít.
de ezt csak azért írtam, hátha ismerősek így.
Nekik sok unokájuk van, biztosan szívesen vennének nekik
olcsó almát.
37/38 anonim válasza:
almabort. úgyis drága és nem jó a külföldit inni, éljen a hazai/házi! :)
38/38 anonim válasza:
Itt az enyém is: zs.jennyfer@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!