Rengeteg almából milyen ételt készítenétek?
Figyelt kérdés
Kérlek adjatok, ajánljatok recepteket.2011. ápr. 20. 19:23
23/38 A kérdező kommentje:
200 Ft/kg. Jó ár? :)
2011. ápr. 21. 21:48
24/38 anonim válasza:
Eladás,csere-bere..nem érdekel?:)
25/38 A kérdező kommentje:
14:52, de igen! Dobj egy mail-t nekem, ott van a privát e-mail küldése a kérdés kiírójának gomb! Megbeszéljük!
2011. ápr. 24. 14:55
26/38 anonim válasza:
van olyan h bögrés almás.:) 5-6 alma kell egy adaghoz. receptet így nem tudok, de nagyon finom. :)
27/38 anonim válasza:
Almás pitét, Tarte Tartint-ezt egyszer sütöttem,de nekem nagyon ízlett.Én módosítottam,mert fahéjjal megszórtam az alma tetejét.Olyan edényt használjunk,amit később betehetünk a sütőbe.
Először a cukrot karamelizáljuk,erre rakjuk az alma szeleteket sűrűn.Karamelizáljuk kb. 15 percig,az alma vastagságától függ,majd linzer tésztát készítünk és ráhelyezzük az almára,majd sütőben megsütjük Használhatunk leveles tésztát is.
Csirkét is megtöthetünk vele.Húshoz is finom kompótként,frissen elkészítve.
28/38 anonim válasza:
Én nyáron lereszelem fűszerezem és lefagyasztom a felesleges almát. Isteni rétest lehet belőle télen készíteni.
29/38 A kérdező kommentje:
Többen jeleztétek, hogy szívesen megvennétek tőlem. E-mail-t nem írt még senki közületek. Várom a leveleiteket!
2011. ápr. 24. 22:45
30/38 anonim válasza:
szia
én jeleztem, hogy megvenném, de nálunk a piacon a szép, nagy alma 198ft, a pici, hibásabb(ami kicsit ütött, fekete kis folt van rajta) 128ft
200-ért nekem sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!