Rengeteg almából milyen ételt készítenétek?
Figyelt kérdés
Kérlek adjatok, ajánljatok recepteket.2011. ápr. 20. 19:23
11/38 anonim válasza:
almaturmix? mindig is kíváncsi voltam milyen lehet csak mindig lebeszéltek róla h biztos nem jó
próbáld már ki helyettem légyszi :D
12/38 A kérdező kommentje:
'75-ös turmixgépünk van. Nem merem :)
2011. ápr. 20. 20:53
13/38 anonim válasza:
Sok az almád? Én nagyon sokat eszek almát. Adsz el?
14/38 anonim válasza:
Elraknám dzsemnek, befőttnek, lekvárnak.
15/38 anonim válasza:
turmixos vagyok: hámozd meg és vágd fel kisebb darabokra de ha nagyon nem mered akkor semmi baj majd megpróbálom én :)
16/38 A kérdező kommentje:
21:06, szívesen eladom, ha szükséged van rá. Kérlek írj egy privát e-mail-t, nem látom az e-mail címed.
2011. ápr. 21. 12:17
17/38 anonim válasza:
Milyen fajta alma? És melyik megyében laksz? Mert ha közel vagy engem is érdekelne..
18/38 A kérdező kommentje:
A fajta többféle, mindig másféle kerül hozzám, napi 4-5 kg. Picit unok már vele főzni. :) Esztergomban élek, Komárom megyében, de Bp-en és a két város között is mozgok sokat. Írj e-mailt bátran.
2011. ápr. 21. 14:27
19/38 anonim válasza:
és akkor most mi lesza turmixszal? :D
20/38 A kérdező kommentje:
Veszek egy új turmixgépet. :)
2011. ápr. 21. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!