Hogyan készítsem el a rántott sertésmájat, hogy ne legyen kemény?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy nem szabad megsózni sütés előtt, mert akkor kemény lesz. De ennek ellenére, nekem mindig sikerül német brikettet készítenem, sertésmájnak álcázva:(2011. jan. 29. 17:29
22/25 doboszoli válasza:
Kedves Utolsó, hidd el, hogy nem sütöm túl, mégis kemény olykor.
De ez a vendéglős (tehát profi) szösszenet megnyugtatott.
23/25 A kérdező kommentje:
jelentem életem eddigi legfinomabb rántott máját készítettem el. Csináltam tejben áztatottat és simát is, nem volt különbség a puhaságban. Valószínűleg mindig túlsütöttem eddig, most egy adag 8 perci sült és tökéletes lett! Ja és a prézlibe (tojásba) is tettem tejfölt, a prézli is puhább lett, mint szokott.
köszi mindenkinek a sok hasznos tanácsot!
(ja és még muteromnak is ízlett, pedig ő mindig megkritizálja a frissen sültjeimet:)))
2011. jan. 30. 15:28
24/25 anonim válasza:
gratulálok!!! látod máris megérte ide kattintani és kérdezni. gyere máskor is:)))
üdv.
25/25 anonim válasza:
Hasznos volt, pont sült májat akarok készíteni valamelyik nap 🙏🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!