Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért esznek az emberek...

Miért esznek az emberek szárazélelmet este vacsorára?

Figyelt kérdés
Úgy nőttem fel hogy délben és este meleg főtt étel volt az ebéd vacsora, reggelire mikor mi, rántotta, szendvics, bundáskenyér, uzsonnára nassoltunk. Mikor mentem barátnőmékhez sokkolt hogy kenyér volt meg szalámi egy kis paradicsommal a vacsora. :O Most hogy lett egy gyerekem, egyre több influenszernél látom hogy kenyeret meg virslit ad a gyereknek vacsorára. Ez mindenkinél így van , vagy csak mi szoktunk a főtt kajához vacsorára?
jan. 20. 13:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Inkább főtt kaja délben is és este is. Én így szeretem. Általában vacsorát főzök munka után, így másnap ebédre is abból viszek.

Néha jöhet a hideg is vacsorára, pl. kőrözött, virli, melegszendvics. De csak ha nincs kedvem főzni.

Néha a főtt kaja "csak" tészta üveges, kész szósszal, reszelt sajttal.

jan. 21. 00:48
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

A növényi odafigyelés ellenére vagy amellett teljesen változó volt nálunk is, illetve én igyekszek házi meleg ételt bevinni a munkahelyre. Ám utóbbi azt jelenti, hogy általában hetente 3 alkalommal kell főznöm estén és akkor azt eszek már vacsira is. Ha ebédre sokat ettem, akkor vacsira kevesebbet eszek. Illetve mivel tegnapi ebédre túrós tészta volt, ezért estére főztem karfiollevest. Így karfiol volt a vacsi és lesz a mai-holnapi ebéd is.

36/F

jan. 22. 12:04
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

22+

Illetve régen sűrűbben hoztam szendót ebédre is, de akkor meg hasonló volt a reggelihez és nem volt szimpi. Illetve hiába rostdús kenyereket eszek, de főtt ebéddel jobban tartom a leadott súlyomat.

jan. 22. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!