Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyi idő ellőt vegyem ki a...

Mennyi idő ellőt vegyem ki a fagyról a húst?? Holnap meg akarom csinálni este felé, mennyi idő alatt olvad ki??

Figyelt kérdés

jan. 2. 21:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Vedd ki most és tedd át a hűtőbe. Holnap dél körül nézz rá, ha nem olvadt ki rendesen ekkor vedd ki és hagyd szobahőmérsékleten.
jan. 2. 21:54
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Ha holnap este akarod használni akkor reggel elég ki venni. Én a holnap délelőtti húst most vettem ki. Szobahőmérsékleten reggelre szépen kiolvad.
jan. 2. 22:04
 3/11 anonim ***** válasza:
81%

Jobb a hűtőben kiolvasztani, ha szobahőmérsékleten olvasztod, akkor a már felolvadt külső részén vígan szaporodik a baci, mikor a belseje még fagyos.

(Egyébként energiatakarékosabb is, nyilván minimális a különbség.)

Szóval jobb ha most átteszed a hűtőbe.

jan. 2. 22:36
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Hűtőben kell olvasztani, úgy biztonságos. Tedd át most és holnap estére kiolvad szépen.
jan. 2. 22:51
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Én ha másnap délben vagy akár később akarom elkészíteni akkor kora este ki szoktam venni a fagyasztóból, és beteszem a hűtőbe . Onnan reggel, délelőtt kiveszem és addigra frankón kiolvad, amennyire kell .
tegnapelőtt 01:15
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

Én mindig előző este veszem ki, csak reggel-délelőtt rakom be a hűtőbe, amikor már kiolvadt

(nekem a hűtőben el sem kezd olvadni)

tegnapelőtt 01:47
 7/11 anonim ***** válasza:
24%
Ha mondjuk pörkölt készül és előre felkockázott,összevágott húsról van szó,akkor én nem veszem ki előre.Minek?Kiolvad az a lábasban;a gőzben aztán szétválik darabokra.
tegnapelőtt 03:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Vagy berakod a hűtőbe este és másnap este kiolvad.

Vagy reggel a konyhapultra és estére kiolvad.

tegnapelőtt 08:08
 9/11 anonim ***** válasza:
84%

Milyen hús, mekkora mennyiség, és milyen a csomag vastagsága?

Nem mindegy, hogy csirkemell, vagy marhalábszár, fél kg vagy 5, a vastagsága 2 cm vagy 15 - nem ugyanannyi idöre van szükség.

Egyébként ha nem túl nagy adag, este tedd a normál hütöbe, reggelre általában kiolvad.

tegnapelőtt 08:42
 10/11 Noren1989 ***** válasza:
A kilós csomagokat én kb 6-8 óra alatt olvasztom ki, csak úgy otthagyva.
tegnap 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!