Túrós-sajtos pogácsát lehet úgy csinálni hogy este meggyúrom, hűtőbe teszem, és másnap sütöm frissen?
Figyelt kérdés
2023. szept. 8. 11:46
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg igen, de írd le a pontos receptet, mert attól is függ, az alapján lehet eldönteni.
3/8 A kérdező kommentje:
1-esnek: Arról a pogácsáról van szó, amiben azonos arányban van a liszt, túró, margarin, sajt. Plusz egy pici élesztő, azt mikor tegyem bele, este, vagy reggel?
2023. szept. 8. 14:14
4/8 anonim válasza:
Nyugodtan tedd bele az élesztőt is este, egy icipicit megkel a hidegben is, de jó lesz úgy szerintem.
5/8 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, eredetileg így is volt a recept. Este összeállítod a tésztát, nem keleszted, hanem beteszed a hütöbe, és másnap dolgozol vele tovább. Kategóriákkal jobb lesz, mint hötü nélkül.
6/8 anonim válasza:
Begyuras utan varj 30 percet es ugy tedd hutobe. Reggel siman hasznalhato a teszta. Kb 1 ora szobahos kelesztes megfelel egy ejszakai hutos kelesztesnek.
Azt is csinalhatod hogy begyurod, megformazod, tepsire teszed es letakarod. Reggel csak sutkbe kell tenni
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2023. szept. 8. 16:16
8/8 anonim válasza:
Én még kis szoktam szaggatni és tepsivel teszem hűtőbe.
Pici kelesztés után sütöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!