Este pogácsát gyúrtam, hűtőbe tettem. Úgy érzem, túl lisztes lett. Mit tegyek hozzá, hogy ne legyen száraz és kemény?
Nem biztos, hogy túl lisztes, legalább egy órát várj, mielött valamit csinálsz vele, mert feltehetöen a benne lévö zsiradék még túl hideg.
Másrészt ha recept alapján csináltad, nem lehet túl lisztes, amennyiben betartottad a receptben írtakat.
Ha elkezded variálni, nagy valószínüséggel használhatatlan lesz.
Mit értesz az alatt hogy túl lisztes?
Ha kemény a tészta az teljesen oké kert minden hideg benne. Vard meg mig felenged szobahon es jo allaga lesz.
Ha szobahon se jo akkor nagy esellyel rossz volt a recept vagy nem tartottad be az aranyokat es osszegyurasnal tettel plusz lisztet. Ez esetben vizet vagy tejet tudsz hozzagyurni hogy puhabb legysn vagy zsiradekot es akkor inkabb ropogos mint puha lesz
Hűtőből kivéve persze hogy keményebb a zsiradék miatt.
Kész picit és jó lesz.
Valamilyen zsiradékot, amit már tettél bele.
Pl: zsír, margarin, tejföl, tojás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!