Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lesz mindig lapos és...

Miért lesz mindig lapos és száraz a krumplis pogácsám? Pedig recept alapján készítem. Tudtok adni 1 tutit?

Figyelt kérdés
2013. márc. 30. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Tegyél bele több folyadékot és több élesztőt. Főzd tovább a krumplit addig ameddig a héja magától le nem válik róla. A recept nem szentírás kísérletezz nyugodtan.
2013. márc. 30. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
talán kiszárad a sütőben, nagyobb lángon rövidebb ideig kell sütni.
2013. márc. 30. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Ó! Lapos ha lágy, száraz ha túlságosan megsütöd! (a pogik akkor már jók, ha ketté veszed és szinte nyers a belseje,(kivétel után is sül még) ha kissé pirul, kikapsz egyet és megnézed!)Általában, meleg sütőbe 20 perc elég egy 30 db poginak! (180 fokon)
2013. márc. 31. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
..ja és ne tegyél sok főtt krumplit bele! (0.50 liszt, 20 dk krumpli, 2 db.)
2013. márc. 31. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!