Tapasztalt sütő-használók! Mit lehet tenni, hogy ne száraz legyen a pogácsa, mert sütő hőfok beállítás probléma van?
Szóval a sütőnk tavaly lett vásárolva. Azt tapasztaltuk, hogy a hőmérséklet beállító gombja nem pontos, de nagyon nem.
Arra még nem jöttünk rá, hogy hogyan süssünk ebben a sütőben, hogy jó legyen pl. egy pogi.
Piskóta és pl krumpli már ki van tapasztalva, de a pogi kiszárad. 130 fokon 10 perc, majd 150 fokon 10 perc, ezután még 8 perc -> így is kiszáradt, de már többféleképpen is ki volt próbálva.
Milyen ötletetek van, mit tehetnénk?
Amikor magasabb hőmérsékleten van, akkor éget! Olyan magas hőmérsékleten pillanatok alatt szétégne a pogácsa.
Leírtam fentebb, hogy mi a gond.
Hiába mutat pl. 130-at, sokkal melegebb van benne.
Ha úgy érted, hogy mennyi a legalacsonyabb hőfok, az 0 Celsius fok - ezt írja.
Vagy nem erre gondolsz?
Igen, erre gondoltam. A régi sütőnkkel ugyanis pont az volt a probléma, mint a tieddel, de annak hidegen is 50 és 100 közötti fokot mutatott a hőmérője. Ehhez mérten számoltuk ki a kellő hőfokot.
De ezek szerint a tiednek nem ez a baja.
Azért köszönöm, hogy ezt leírtad.
Lehet, hogy marad a sütő-hőmérő vásárlás, de ha van még ötlet, várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!