Miért esznek az emberek szárazélelmet este vacsorára?
Figyelt kérdés
Úgy nőttem fel hogy délben és este meleg főtt étel volt az ebéd vacsora, reggelire mikor mi, rántotta, szendvics, bundáskenyér, uzsonnára nassoltunk. Mikor mentem barátnőmékhez sokkolt hogy kenyér volt meg szalámi egy kis paradicsommal a vacsora. :O Most hogy lett egy gyerekem, egyre több influenszernél látom hogy kenyeret meg virslit ad a gyereknek vacsorára. Ez mindenkinél így van , vagy csak mi szoktunk a főtt kajához vacsorára?jan. 20. 13:51
1/23 anonim válasza:
Nem csak ti, de sokkal több ember él úgy, hogy egy főtt étel elég naponta.
2/23 anonim válasza:
Én pl hátam közepére nem kívánom napi 2x a főtt ételt, úgyhogy nekem alap hogy este valami hideg kaja van. Nekem fura a főtt étel vacsorára (leszámítva a karácsonyi vacsit meg hasonló ünnepi alkalmakat).
3/23 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm eggyes, nekem fura mert nem így nőttem fel, de lehet másnak ez a természetes. Nem leszólás csak érdekel hogy miért és hogy hány embernél van ez itt így .
jan. 20. 14:05
4/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm kettes.
jan. 20. 14:06
5/23 anonim válasza:
Mi mindig csak ebédre ettünk főtt ételt. Vacsorára maximum melegszendvics, rántotta, virsli, hasonlók.
Mikor a férjemmel összeköltöztünk, olyan munkahelyen dolgoztunk mindketten ahol pocsék volt a menza és/vagy nem igazán volt idő enni, így egy ideig vacsorára ettünk főtt kaját, amit készítettem. Aztán ő home office-ba került és nekem változott a beosztásom, azóta megint délben van főtt étel és a vacsora csak valami egyszerű.
6/23 anonim válasza:
Nálunk a vacsora a főétkezés, reggelire és ebédre van "szárazélelem". Az oka az, hogy mindenki dolgozik, este van idő együtt enni
7/23 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm válaszaitokat, akkor én vagyok ehhez szokva meg a férjem is ehhez van de ő spanyol szóval náluk is más a szokás, de egyébként 1x főzök és ugyanezt esszük ebédre vacsorára általába vagy ha csak összeütök valami gyorsat és nem marad estére akkor főzök mást estére.
jan. 20. 14:25
8/23 anonim válasza:
Mi csak ebédre eszünk meleg ételt. Barátomék meg csak este.
9/23 anonim válasza:
Kedves kérdező! Magyarországon soha nem volt divat vacsorára főtt ételt enni, bár a vendéglátásban, szállodákban ez jellemző félpanziós ellátás esetén. Külföldön, főleg Amerikában terjedt ez el.
10/23 Metionin válasza:
Nálunk nem volt így megszabva, az volt a vacsora ami épp volt otthon vagy ami maradt ebédről. Tök rendszertelenül ettem hideget vagy meleget vacsorára. Mióta elköltöztem és sima munkanapjaim vannak (az egyetemista étkezésem katasztrofális volt, mert éjjeli műszakoztam mellette) este lefekvés előtt burrito vagy tükörtojás, ilyesmit eszek. Rendes főtt kaját csak napközben 1x vagy 2x attól függően mennyire nehéz kaja van és mennyire van időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!