Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Holnap korán reggel szeretnék...

Holnap korán reggel szeretnék sajtos rudat sütni, hogy friss legyen az kirándulásra. ha ma este előkészítem, és tepsistől teszem a hűtőbe, hogy csak sütni kelljen, az úgy működhet?

Figyelt kérdés
aug. 30. 12:59
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem igen.
aug. 30. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Igen szoktam én is így.

Másik opció hogy ma megsütöd és lefagyasztod.

Mire odaértek a helyszínre ki is olvad és friss lesz.

aug. 30. 13:10
 3/8 anonim ***** válasza:
62%

Hűtőbe teszed sütőpapíros tepsin, holnap reggel kisütöd, kicsit hagyod hűlni - tökéletes lesz.

Sokszor csinálom így, főleg karácsonyi időszakban, amikor több mindent sütök, és akkor nem kell minden nap 2x mindent előkészítenem :)

aug. 30. 13:19
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
De hagyj rá elég időt, mert lehet, hogy lassabban sül, és csomagolás előtt ki is kell hűlnie. Én biztos ma megcsinálnám, teljesen jó lesz félnaposan is.
aug. 30. 13:33
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
Limarának van a sajtos szál receptje. Mindig így sütöm, hogy éjszaka a hűtőben van. Sokkal finomabb és megnyugtató, hogy már csak sütni kell:)
aug. 30. 14:02
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Ha ma megsütöd holnap is tökéletes lesz.
aug. 30. 14:03
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Igen, de finom nemigen lesz
aug. 30. 22:50
 8/8 anonim ***** válasza:
85%
Jó lesz. De a fagyasztós trükk is mukodik. Megsutod, kihul, fagyasztod. Reggel kiveszed es igy viszed
aug. 31. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!