Szerintetek egy 1,5 èves gyerekkel le lehet menni balcsira ùgy h 2,5 òra az ùt oda, ès az nap jönnènk is vissza!Voltunk màr 3 òràs ùton is de akkor ott aludtunk.Reggel koràn indulunk ès vacsi utàn jövünk vissza.Hasonlò tapasztalatok??
Le lehet, de én nem csinálnám. Egy órát meghaladó útnàl jobban szeretem az ottalvást, ha vàlasztható az is, mert mindenkinem iszonyú megterhelő, és azzal is számolni kell, hogy este tízre egy kipihent gyerekkel esel haza, hullafáradtan.
Még úgy lehet, hogy hajnali indulás, akkor elalszik az autóban, és már az alvásidőbe eső visszaindulas, ha áttehető az alvó gyereked ébredés nélkül az autóból az ágyba (ezzel a szuperképességgel az enyémek nem rendelkeznek).
Értem. Én nem mennék, egyrészt mert túl megterhelőnek tartom a gyereknek a napi 5 óra utat, másrészt mert az enyémek 2,5 óra esti autóban alvas után nem aludnának tovább. Ez még délutáni alvásnak is túl hosszú, ilyen hosszú alvás utsn nálunk 4-6 óra ébrenléttel ke számolni utàna.
A Te gyerekedet Te ismered ilyen szempontból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!