Tegnap este 9 körül lett kész a chilis bab. De mivel még meleg volt nem tettem hűtőbe,csak ébredés után,kb reggel hatkor. Lehet baja? Fogalmam sincs milyennek kéne lennie az ízének nem vagyok egy nagy chilisbabos.
Figyelt kérdés
dec. 16. 22:58
1/7 anonim válasza:
Semmi baja nem lett. Ha gondolod én megkóstolnám
6/7 anonim válasza:
Fél 10-re valószínűleg kihűlt, mondhatni igazi baktériumszaporító hőmérséklete volt egy ideig, aztán még pár órát állt a melegben. Én hasonló helyzetben egyszer beállítottam az órát lefekvésnél egy órával későbbre, hogy ha hulla fáradtan is, de tegyem be a kaját a hűtőbe. De persze a legjobb az ilyesmit nem késő este csinálni.
7/7 anonim válasza:
Minden héten 5-en kérdeznek egy ilyet... :DD kint maradt a húsleves, lecsó, pörkölt, sajtosgombástejszínes tészta, vajas kenyér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!