Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mexikói chilisbabot főzök és...

Gibson Parker kérdése:

Mexikói chilisbabot főzök és túl hígnak találom, nincs valami ötletetek mivel tehetném sűrűbbé paradicsomlén kívül? Bunkó megjegyzések kerüljenek.

Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 17:42
 1/6 A kérdező kommentje:
Paradicsompüré* bocsi, elírtam
2013. jan. 21. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Lisztes, paprikás rántás v (bár attól más lesz az íze de nem biztos h rossz) tejfölös habarás. Vagy teszel bele egy kis tésztát aztán majd kihalászod
2013. jan. 21. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Két ek. lisztet egy kis pohárban vízzel keverj tejfölsűrűségűre és csomómentesre. legjobb, ha egy szűrűn át ereszted a babhoz. pár perc forralás, és látni fogod mennyire sűrűsödik. az ízén nem fog változtatni.
2013. jan. 21. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2013. jan. 21. 17:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Főzd tovább és majd besűrűsödik.
2013. jan. 21. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
keményítővel
2013. jan. 22. 13:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!