Egy hónapja látogatom a honlapot. Mélységesen megdöbbent a vélemények hangvétele, stílusa. Érvek helyett bántó megjegyzések a jellemzőek. Időnként némely válaszok is eltűnnek. Mire jó ez az egész?
ha ilyen idétlen a honlapod is ,mint ez a kérdésed,akkor ne csodálkozz rajta,
hát még egy vacak kattintható linket sem tettél ide,
Én fenn vagyok durván indulás óta.
Megmondom őszintén nem csodálkozom rajta, hogy sok embernek mondható lény ilyen.
Arra jó nekik, hogy ha már az ő életük nem tökéletes, akkor rúgjunk bele a másikba.
Értem a válaszokat,én is ezt látom.
Ez így jól leképezi a társadalmunk jelenlegi állapotát.
Akinek esetleg valami saját véleménye van valamiről,az csak hülye lehet.
Szerintem ez jelentősen függ attól, milyen témakörökben olvasgatsz.
Én pl. ha az állatok témakörben kérek segítséget, mindig értelmes, tapasztalatokkal teli válaszokat kapok.
A családi témakör az egy kész csatatér: mindenki váltig állítja, hogy csak az ő életvitele/családmodellje/anyasághoz való hozzállása/házassága a tökéletes, mindenki más hülye. Ott tényleg ritka az, hogy ne torkollna veszekedésbe egy kérés, vagy kapná meg valaki bunkó hangnemben, hogy az nem is úgy van.
Aztán ott van a szépség-divat, ahol pl. vannak teljesen értelmes kérdések is, teszem azt, hogy ki melyik hajfestéket ajánlja, meg azok, ahol csak az megy, hogy egymás ruhatippjeit fikázzák, csak mert nem egyezik az ízlésük.
Ott az ezotéria, ahol totál el van szállva az emberek 95%-ának az agya, és váltig állítják, hogy jönnek a pledájok ésatöbbi...
Aztán itt a vallás és a valláskritika, ahol nem lehet egy kérdést anélkül feltenni hogy a vallásosok és az ateisták ne vesszenek össze.
Ott a főzés témakör is, ahol szintén nagyon hasznos tanácsokat lehet kapni - de azon belül ott a vegetarianizmus is, ahova szándékosan járnak az emberek a vegákat szekálni olyan jellegű kérdéseknél is, hogy "hogyan készítsem el a tofut".
Tény és való, rengeteg kötekedő, megkeseredett rosszindulatú ember van az oldalon. Viszont az a véleményem, hogy emellett rengeteg segítőkész és normális is van, az pedig nagyon látszik, hogy melyik kategóriák normálisabbak és melyek a tipikus piaci pletykálások és viták színhelyei...
Igen ez lehetséges.
A tapasztalatom szerint is vannak a témakör szerint különbségek.
Mindenesetre már kirajzolódik,hová nem kell belépni,ha az ember nem akarja,hogy állandóan sértegessék.
Sajnos az előzetesen ellenőrzött válaszok magával hoznák
a cenzúrát is,amikor a moderátor saját szubjektivítása döntheti el hogy egy válasz megjelenhet vagy nem.
Az szerintem elfogadható,hogy az embert a vélemény emiatt folyamatosan lepontozzák.Arról nem beszélve,hogy ilyen hangadók a toplista elején szerepelhetnek a mocskolódásaik ellenére is.Egyszerüen oda jut az egész folyamat,hogy a "normális" emberek már be sem fognak lépni. Úgy látszik ez is a cél.Idióta honlappá alakul szépen lassan ezáltal.
Sajnos egyre több a bunkó troll, és amint egyet törölnek, jön a helyére három másik.
Mindenféle emberek vannak itt, akárcsak az utcán. Ott is kikerülöd a hülyéket; itt sem érdemes másként tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!