Ha egy tanár az egész osztály elött le fogyatékosoz, le hülyéz akkor meg sérti a személyiség jogomat?
Nem.
Sőt, ha lefogyatékosoz az a saját szegénységi bizonyítványa, hogy felnőtt ember, pláne tanár létére, ezzel akar megbántani.
Mondj annyit. Te sem jutottál messzire a diplomáddal...Fogyatékosokat tanítasz. és vágj ilyen arcot:
Sajnos olyan emberek is kaphatnak tanári diplomát, akik arra a személyiségükből adódóan alkalmatlanok.
Ha egy tanár ilyet mond, akkor saját magáról állít ki egy szegénységi bizonyítványt.
Ezért kellene egy pszichológiai tesztet bevezetni a tanároknál, hogy az ilyen idióták ne mehessenek erre a pályára.
lehet, hogyha megtanulnál helyesen írni, és nem szenvednél fogalomzavarban, akkor nem mondana ilyet.
egyébként személyiségi jog.
valamint ha ilyet mond, akkor megszégyenít és becsületsértést követ el. a személyiségi jogokhoz ennek semmi de semmi köze.
Ha tényleg fogyatékos vagy, akkor ez nagy hiba a tanár részéről.
Amennyiben nem, akkor meg a tanár bejött az osztályterembe és se szó se beszéd egyenesen neked szegezte az említett kifejezéseket?
Valamiért nekem ez a történet hiányosnak tűnik!
Nekem ezt mondta a műszaki-ábrázolás tanárom, mikor látta hogy rosszul csináltam meg a házimat:
"Alex, te egy trágya vagy..." Negyed óráig ezen röhögtünk! Ne szívd mellre, ha hülye, hát szenvedjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!