Finomabb lesz a kacsacomb ha egy éjszakára 5%-os sóoldatba teszem?
Figyelt kérdés
tegnap 22:50
2/3 anonim válasza:
10 százalékos sóoldatba szokták de finomabb nem biztos hogy lesz.
Fűszerezés után lassan csak konfitálnám 4-5 óra hosszat 120-130 fokon.
3/3 anonim válasza:
Elkészítéstől függ én hűtőben 24 órára rakom 5% só oldatba. Mivel még a felülti fűszerezésnél rakok rá durvább sót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!