Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Finomabb lesz a kacsacomb ha...

Finomabb lesz a kacsacomb ha egy éjszakára 5%-os sóoldatba teszem?

Figyelt kérdés
dec. 25. 22:50
 1/3 anonim ***** válasza:

10 százalékos sóoldatba szokták de finomabb nem biztos hogy lesz.

Fűszerezés után lassan csak konfitálnám 4-5 óra hosszat 120-130 fokon.

dec. 26. 08:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Elkészítéstől függ én hűtőben 24 órára rakom 5% só oldatba. Mivel még a felülti fűszerezésnél rakok rá durvább sót.
dec. 26. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
soha nem tettük sóoldatba eddig, de volt akik a családban tették, de nem lett mássabb az íze.
dec. 26. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!