Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Confitált kacsacombot hogyan...

Confitált kacsacombot hogyan készítsem?

Figyelt kérdés
Adott kacsacombom viszont karácsonyra vettem, nem készítettem akkor el, így lefagyasztottam.
2023. dec. 30. 16:27
 1/3 Hova gondolsz ***** válasza:
100%

Fagyasztottból még nem csináltam, csak frissből, de gondolom, ugyanúgy működik.

A kacsacombokat ma besózod,(ha kiolvadtak) és holnapig hagyod állni a hűtőben. (Itt megoszlanak a vélemények, mert van, aki nem hagyja állni a sóban van, aki szerint ez elengedhetetlen)

Nem tudom, hány darab van, de annyi olvasztott kacsa vagy libazsírt önts rájuk, ami ellepi őket. A sütőt olyan 100-110 fokra állítsd, és told be a tepsit. Kb. 4-5 óra kell nekik minimum.

Természetesen fűszerezheted is, én csak sóval szoktam, mert a kacsát mi így szeretjük.

2023. dec. 30. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 2-es írja, kiolvasztod, utána ugyanúgy, mint frissböl, söt fagyosan is sózhatod, akkor egy lépcsöt megspórolhatsz.

Nálunk szeretjük füszerként a fokhagymát - nem sokat, csak éppen egy árnyalatnyit -, vagy esetleg kevés majorannát.

2023. dec. 30. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen 🙂
2023. dec. 30. 19:46

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!