Melyiket jobb sütni a hízott vagy a pecsenye kacsacombot, melyik a finomabb?
Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 17:14
2/2 anonim válasza:
A hízott zsírosabb, emiatt aromásabb, de azonos súly mellett kevesebb "ennivaló" marad, több zsír kisül belöle.
Ha nem gond, hogy többet kell venni (súlyra), akkor feltétlen ez éri meg jobban, ha olcsóbban akarsz kijönni, akkor a pecsenyét vedd, megfelelöen ízesítve az is nagyon jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!