Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A már megsült, és zsírjában...

Csikaimaki kérdése:

A már megsült, és zsírjában eltett pecsenye kacsamájat lehet melegíteni anélkül, hogy megkeményedjen? Hogyan?

Figyelt kérdés

#pecsenyekacsamáj
2019. nov. 10. 09:36
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a zsírral együtt, de csak tipp.
2019. nov. 10. 09:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!