Pecsenyekacsa-farhátból főzök húslevest. Mit csináljak másképp, mint egy csirkefarhát-levesnél?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 18. 11:19
2/3 anonim válasza:
Lehet, hoyg már késö, de erösebben érdemes füszerezni és tálalás elött a fölösleges zsírt szedd le, mert különben ehetetlenül zsíros lesz.
3/3 anonim válasza:
Egy másik olcsó alapanyagot ajánlanék ami nemrég lett a kedvencem.Sertés farok kapható a legtöbb hentesnél,ára olcsóbb mint a csirke farhát!(keresőben a legolcsóbb kb.200Ft/kg.)A belőle készült bezöldségezett leves szerintem finomabb mint bármi amit eddig ettem levesként.Annyi hús ezen is van mint a szárnyas farhátakon,kocsonyába is lehet tenni belőle.Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!