Milyen finom ételt tudnék csinálni csirkefarhátból?
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 22:10
2/18 Pervol22 válasza:
Csontleves , és pörköltet is szoktak nokedlivel ubi salival.
3/18 anonim válasza:
2. pörköltnek szerintem csak a többi csirkealkatrésszel együtt jó.
4/18 anonim válasza:
Mitől lett ilyen népszerű hirtelen a csirke farhát? Finom az e?
5/18 anonim válasza:
4. Gondolom az árbefagyasztás miatt cikizik. :D
6/18 anonim válasza:
A finomat offolom, de Egyiptomban még ki is rántják :D ott ha rántotthús van, akkor az rántott farhát. Csirkének más részével nem is találkozni a legpuccosabb szállodákban sem.
7/18 anonim válasza:
#6 akkor kijelenthetjük, hogy dr. Királyunk ismét egy remek és megkérdőjelezhetetlen és hasznos dolgot tett? He?
8/18 anonim válasza:
Csirkekaraj es csirkebelszin ... valojaban ez a csirkefarhat :) (oldalassal)
9/18 anonim válasza:
Én nem tudom miért kell ezen gúnyolódni, hiszen mindenki vásárolja. Én például bőrös, csontos csirkemellből, májból és csirke far-hátból készítem a húslevest.
Csontos hús nélkül nincs jó húsleves.
10/18 anonim válasza:
Hát én életemben nem vettem még.
Viszont inkább végtelenül szomorúnak tartom hogy sokan csak ezt engedhetik meg maguknak hús gyanánt. Nem tartom olyan viccesnek a témát mint sokan mások..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!