Milyen finom ételt tudnék csinálni csirkefarhátból?
Maga a kérdés alapból kizárólag azért ötlődött fel mert árstoppot vezetett be a kormány és meme-elik.
De ez is csak királyunk érdeme!
#11-nek #9-től
Ha nem tűnt volna fel, úgy kezdtem a hozzászólásomat, hogy én....
A saját nevemben beszéltem.
Nincs azzal semmi baj, hogy Te másképpen készíted a húslevest, senki nem kérdőjelezte meg a Te szokásodat, de Te se kérdőjelezd meg az enyémet. Ahány ház annyi szokás.
Nem kell indulatból válaszolni egy egyszerű hozzászólásra.
Nem én vagyok a 11-es, de úgy kezdted, hogy mindenki vásárolja.
Ami hibás elgondolás.
Én nagyon szeretem, sokféleképpen felhasználható.
Teheted húslevesbe, paprikás csirkébe, egybesütheted zöldségekkel, megtöltheted, kiránthatod vagy tejszínes csirkének is megcsinálhatod mondjuk valamilyen zöldséggel.
Én őszintén nem tudom minek kell egy ételt ennyire lealacsonyítani. Ez is csak egy alapanyag, amit én kifejezetten szeretek. Ugyanúgy megfordul a konyhában mint a kaviár, a rókagomba vagy a tartós tej
Sok lealacsonyított ételből lehet jó dolgokat csinálni. Én pl zúzából is simán csinálok gulyáslevest, mert miért ne… Imádom a zúzát és sokszor jobban esik mint marhából vagy sertésből.
Farhátat szeretem a húslevesbe, gondolkodtam már pörköltön is belőle, de a párom nem szeret így húst csontról csipegetni, sem a porcokat, úgyhogy elvetettem. Kiskutyánknak főztük évekig és neki 2 farhátról lejövő hús elég volt egy vacsira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!