Persze,hogy fagyasztható. Én van, hogy rántani direkt farhátat veszek.
2016. márc. 2. 12:40
Hasznos számodra ez a válasz?
2/11 anonim válasza:
Először is fagyasztható, mint minden húsféle.
Főként leves főzhető ezekből, aztán pörkölt, paprikás. Ezek nagyon jó ízű, szaftos húsok, ha valaki szereti leszopogatni a csontokat. A férjem például imádja az ilyen szopogatós-cuppogós ebédeket, van, hogy csirkenyakból főz pörköltet, de csinált már rántott farhátat is.
A farhátról nem árt leszedni a nagyon zsíros darabokat, ezeket esetleg ki lehet sütni tepertőnek, a zsírját meg főzésre használni.
2016. márc. 2. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
3/11 anonim válasza:
Farhátból kutyakaját.
2016. márc. 2. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
4/11 anonim válasza:
Ha fagyasztod, akkor adagokban fagyaszd!Praktikusabb annyit egy adagba, amit egyszerre megfőzöl.
Az aprólékokból jóízű pörkölt készíthető, sűrített zafttal, és nokedlit hozzá.
Levesnek jó a csont, de ilyenkor én húsleves helyett ragulevest csinálok, pici rántással, egy kanál tej bele, grízgaluskával.
2016. márc. 2. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?
5/11 anonim válasza:
Levesen kívül másra abszolút alkalmatlan.
2016. márc. 2. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
6/11 anonim válasza:
Én levest szoktam belőle.
Illetve jó sűrűre főzve, zöldségekkel, kisebb adagokban lefagyasztva sokkal jobb ételízesítőnek mint az E-kel teli leveskockák.
2016. márc. 3. 04:47
Hasznos számodra ez a válasz?
7/11 anonim válasza:
Pedig ahányan főznek far-hátból+ nyakból pörköltet! Nyilván nem azok, akiknek havi 5 millió kerül a számlájára.Pedig néha ők is megnyalnák az ujjukat egy ízletesen elkészített,illatos, szaftos tarhonya, nokedli,orsótészta után.Hogy aztán leszopogatják-e a csontról a húst, az már ízlés kérdése. De sokan ezt élvezik benne.
2016. márc. 3. 06:55
Hasznos számodra ez a válasz?
8/11 anonim válasza:
#2 vagyok. Nem azért főzök nyakból pörköltet, mert nem telik másra. Ha marha pörköltet készítek, akkor 2000 Ft-nál olcsóbb húst nem veszek. Egyszerűen a férjem imádja a nyakat szopogatni (én nem annyira). Másik óriási kedvenc, a húsos csont. Ha rántott húst készítek, akkor megveszem a legszebb rövidkarajt, de egy jól fűszerezett, főtt karajcsont szopogatása csúcs. Ennek semmi köze a jövedelemhez. Szeretjük, mert finom.
2016. márc. 3. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?
9/11 anonim válasza:
Akkor szopogassatok sok csontot, gyökerek.
2016. márc. 3. 23:03
Hasznos számodra ez a válasz?
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem attól gyökér valaki, mert szeret csontot szopogatni, sokkal inkább az ilyen kulturálatlan megnyilvánulásoktól válik azzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!