Borsós csirkemell elkészítése?
Nem muszáj sűríteni, ha jó a szaftja, akkor egyáltalán nem kell bele liszt.
Mindazonáltal ha rendszeresen főzöl, akkor csak meg kéne venni egy kiló lisztet (100-150 Ft), mert rántáshoz, panírozáshoz, mártás készítéshez mindig kell. Vagy 20 deka étkezési keményítőt vegyél.
Akár egy kisebb fej hagymát finomra vágva is tehetsz a hús alá, az is ad némi szaftot, és mellesleg nagyon finom is lesz tőle.
Ha főzni szeretnél, akkor valóban érdemes néhány alapvető élelmiszert megvenned. nem kell spájzolni, csak magadhoz mérd a mennyiségeket. De nem árt, ha vannak otthon pl(olaj, liszt, cukor, tojás, hagyma/fokhagyma, bors, egyéb fűszerek ízlésed szerint, rizs, száraztészta, par.püré.... és még lehetne sorolni)Itt tényleg kérdeztetsz bátran, van néhány igazán segítőkész válaszoló.
Köszönöm szépen! :) A tejszín nem opció nálam, érzékeny vagyok a tejtermékekre.
Olaj van itthon, meg egy-két fűszer, csak az-az igazság, hogy egyetemista vagyok, hétvégenként hazajárok albérletből és hozok fel kaját, 1-2 napot meg rántottázom meg ilyen egyszerűbb dolgok, nem szoktam igazán főzni. Most fent maradok hétvégére, ezért kell valami plusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!