Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerény főzőképességekkel...

Szerény főzőképességekkel rendelkező férfinek mit ajánlanátok, mit csináljon a csirkefarhátból?

Figyelt kérdés

levesbe gondolom elmegy, de miket lehet még belőle csinálni?

emlékeim szerint talán soha nem is találkoztam farháttal, teljesen idegen :D

2020. aug. 27. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Beírtam keresőbe, hogy milyen ételeket lehet belőle elkészíteni, és a legtöbb helyen a rántást találtam. Egyébként ötletem sincs, hogy mennyire lehet finom rántva, hisz eddig még nem ettem ilyet.
2020. aug. 27. 10:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Csinálhatsz belöle pörköltet - ízes lesz, csak sokat kell szedegetni a csontokat.

Lehet belöle húslevest, zöldségragú levest is készíteni.

De akár meg is sütheted, úgy is finom.

Nem tudom, mit jelent a szerény fözöképesség, de ezeket szerintem meg tudod csinálni, ha nem, írj vissza, leírom a módszert is.

2020. aug. 27. 11:01
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Kedvencünk rántva, mert lehet sok csontot rágicsálni. Mint a snack.
2020. aug. 27. 12:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A csirkepörkölt jó ötlet, vagy "kínai jellegű" édes-savanyú csirkét is lehet.
2020. aug. 27. 12:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az egyben csirkefarhát egy csónak alakú rész. Én készítek hagyományos tölteléket (áztatott zsemle/kenyér, tojás, só, bors, petrezselyem) esetleg lehet turbózni gombával, vagy csirkemájjal és sorba fektetem a hátára, töltelékkel felfelé a tepsibe, amibe nekem 4db fér. Ha nagyon szupert akarsz, akkor betakarhatod valamilyen (húsos?)füstölt szalonnával.

Mi nagyon szeretjük!

2020. aug. 27. 15:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Sütni, pörköltnek, levesbe.
2020. aug. 28. 15:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!