Leves pecsenyekacsa aprólékból és húsos sertéscsontból?
Figyelt kérdés
Jó lehet ha a húslevest a fentiek keverékéből készítem vagy inkább vagy ez-vagy az?
Sertescsontból sokszor főzök de most gondoltam kipróbálom kacsaaprólékból, végül vettem mindkettőt és azon gondolkozom, hogy vajon ha mindkettőből rakok bele az is jó-e..
2021. jan. 30. 00:22
1/4 anonim válasza:
Kacsából még nem próbáltam. Nem lehet rossz. :)
Sertés húsoscsontból, és aldis (csirke) "leves mix"-ből nem egyszer. Isteni lett.
Arra azért számíts, hogy a kacsa azt hiszem kicsivel zsírosabb, mint mondjuk a csirke. Rossz biztos nem lehet, ha jól bezöldségeled, és mellé a (vendégek? család? -szóval, akik esznek) számának, és igényének megfelelő tésztát főzöl ki.
2/4 anonim válasza:
Nagyon finom a kacsahúsleves, gyerekkoromban sokat ettem, mert a nagymamám tartott kacsát és a csontos részéből gyakran főzött.
3/4 anonim válasza:
Én nem keverném...
Inkább külön főzném.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül inkább nem kevertem, ma a sertéscsontokból készült a leves, majd jövő héten kipróbálom a kacsából :)
2021. jan. 30. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!