SOS. Meddig kell sütni egy egész fiatal pecsenyekacsát?
Figyelt kérdés
1 órája raktam be a sütöbe 160-170 C fokra.Hogy állapítom meg hogy átpuhult?2011. máj. 1. 11:05
1/4 anonim válasza:
Nem irtad, hogy egészben, vagy darabolva sütöd.
Cserépedényben, vagy fóliával letakarva, párolva....
Én késsel megszurnám, ha könnyen belemegy, akkor jó, vagy pedig villával vegyél ki egy kis hús darabot belőle.
Elvileg már nem sok idő kell neki.
2/4 A kérdező kommentje:
Cserépedényben sütöm és egészkacsa.
2011. máj. 1. 11:24
3/4 anonim válasza:
Alapszabály, hogy 1 kg húst 1 óráig kell sütni.
A combjába ha beleszúrsz egy hústüt (NEM kést!), és a kacsa "lecsúszik" róla, aza nem fogja a hús a tüt, akkor jó.
4/4 anonim válasza:
Én a kacsának 3 darabját, ami nincs egy kiló, mivel darabolva kapom otthonról, cserépedényben 170 fokon infrán 2 óra alatt sütöm meg, utána még piritom.
Gondolom már a Tied is kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!