Apró, fiatal tököt lehet savanyítani?
Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 23:52
1/5 anonim válasza:
mé ne lehetne? a legjobb vegyes savanyúságokat keresztanyám csinálta apró (még zöld) paradicsomból, uborkából, meg minden vacakból ami még éretlen és zöld:D akkor a tököt is biztos lehet savanyítani:D
2/5 doboszoli válasza:
Zsenge tök, cukkini, patisszon, mind kiváló savanyítani.
Ökölnyi fejeskáposzta is, vagy pl. a karikára gyalult sárgarépa.
Sok savanyúságot készítettem pár éve, de mostanában feladtam. Ugyanazzal a hidegvizes technológiával készült mint régebben, és gyakran megbuggyant, ki kellett dobni.
Valahol az alapanyag körül sejtem a hibát, de pontosan nem tudom mi lehet.
Más is járt így, vagy csak én vagyok béna?
3/5 anonim válasza:
cukkinit, pattiszont én is savanyítottam már, de spárgatököt még nem. a kis kecses cukkíniket a kovászos uborka mellé is szoktam tenni, úgy is nagyon finom.
4/5 anonim válasza:
a spárgatökről van a neten is recept, hogyan kell tökből hamis ananászkompótot készíteni.kóstolni kóstoltam már, nagyon finom, de még magam nem készítettem.
akkor gondolom savanyítani is lehet.
5/5 anonim válasza:
Nálatok milyen évszak van, hogy már fiatal tökről beszélsz. Egyébként lehet savanyitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!